09-08-2015

Weer thuis

Inmiddels zijn we alweer meer als een week thuis en zelfs alweer een week werken achter de rug.
Missen we het daar? Nu nog niet maar dat zal vast wel gaan komen met de weken.


De huurauto was echt een perfecte keuze (Toyota Rav 4) bagage konden we goed kwijt en hadden nog genoeg ruimte.
We hebben daar in 4 staten zo,n 3258 mile gereden wat neerkomt op 5213 Kilometer en we hebben maar voor 330 Euro getankt dat is echt een schijntje vergeleken met Europa.





Het vliegen met Virgin Atlantic is zeker goed bevallen, wat een goede service aan boord je zat geen moment zonder drankje en het eten was meer dan goed verzorgd en niet te vergeten de heerlijke high tea die we in de middag kregen , erg lekker.
De terugweg met Delta Airlines is ook prima bevallen die was wat minder druk omdat we een nachtvlucht hadden dus heerlijk de ruimte , eten was echt niet te doen na een paar happen was ik er klaar mee en dat zeg ik niet snel ;)

Wat hebben we veel gezien en gedaan in die drie weken dat we daar waren , het besef moet nog komen geloof ik het lijkt nu nog zo "gewoon".

In die drie weken hebben we 14 hotels gehad waarvan de een wat beter dan de andere maar gelukkig geen ene slechte.
Het meest luxe hotel dat we hadden was wel in Las Vegas daar bleven we in hotel Paris op de 23e verdieping echt super.
Het hotel wat het minste indruk heeft gemaakt is de Super 8 in Bishop mede door de eigenaar die uiterst onvriendelijk was en zelfs rochelde voor de deur van de receptie , daar hebben we s,morgens het ontbijt maar overgeslagen! Verder is alles prima verlopen met de reserveringen.

Bijschrift toevoegen
Van de natuurparken vonden wij Joshua Tree park en Zion NP toch wel het mooiste , Yosemite vonden we het minste ook omdat we daar een enorme plensbui hebben gehad die zelfs de toegang voor 4 dagen blokkeerde met puin en boomstronken.

Van de grote steden heeft las Vegas zeker veel indruk gemaakt wat een Madhouse zeker in het weekend! En niet te vergeten de enorme hitte die je echt nekte overdag. Je ziet daar werkelijk echt van alles. Leuk voor een paar dagen maar niet te lang!

Los Angeles vonden wij een van de mindere steden , mede door de drukte rondom LA op de snelweg en de grote afstanden tussen de bezienswaardigheden.
Maar we hadden het zeker niet willen missen!

Ik zou ook nog ergens op terug komen:
De eerste dag op schiphol aangekomen was er voor mij geen E ticket nummer bekend? Dat klopte want ik kon de dag ervoor ook niet inchecken thuis er stond dat we dat op de luchthaven zelf moesten doen. Marco en Romy konden worden ingechecked en ik niet daar moest over gebeld worden met allerlei mensen en we moesten wachten aan de zijkant.
na een minuut of 10 kon ik ingechecked worden en bleek er een probleem te zijn met mijn naamswijziging waardoor ik een andere reservering had nu. Volgens de grondstewardes had ik het niet hoeven te wijzigen en had ik op mijn getrouwde naam gewoon kunnen vliegen ......lekker dan dat had me 142 euro gescheeld maar ja joh we kunnen in ieder geval mee. Alleen kon ik niet meer op het zelfde rijtje zitten met Marco en Romy omdat die stoel inmiddels bezet was, nou ja dat uurtje naar Londen moet wel lukken. De vlucht van Londen naar La was wel goed en gaf geen problemen. So far so good!
Nu de terug weg:
We probeerden de dag voor vertrek alvast in te checken en toen viel ons op dat ik niet meer in de boeking voor kwam ik kreeg al zo,n voorgevoel dat dit weer met de naamswijzing te maken had.
Op de luchthaven snapte ze het ook niet maar het had weer daarmee te maken, dus ze hielden me niet daar en wilde me gewoon  het land weer uit hebben.

Wij vonden het weer superleuk om zoveel volgers en meelezers te hebben , dank daarvoor.
Hopelijk tot een volgende keer want ja plannen zijn er altijd!!


Groetjes Marco, Miranda en Romy