30-07-2015

Allerlaatste dag :(

Vandaag is de laatste dag voor ons aangebroken in Amerika , jammer maar we zijn er ook wel aan toe om naar huis te gaan.
We stonden vandaag niet zo vroeg op met name Romy bleef lekker liggen we hadden ook geen haast we kunnen ontbijten tot 10 uur en om 11 uur is het uitchecken.
Rond 9;15 naar het ontbijt gegaan dat was geen succes wat was het druk zeg , 4 tafeltjes voor weet ik het hoeveel gasten zelfs de banken zaten al vol , heel vervelend maar we moesten toch ff wat eten.
Na een x aantal minuten was er een bank leeg dus hebben we ons bordje maar op schoot genomen.
Daarna alles weer in de koffers ge.......gooit, dat zoek ik thuis wel weer uit , nog wat uitgeprint bij de receptie (om enige misverstanden te voorkomen, kom ik later op terug) uitgecheckt en op naar Deck 'N  Schoes.
Helaas weer niet geslaagd dan rijden we nu maar naar Venice Beach de tijd gaat best hard nu en we moeten om half 5 terug zijn met onze rental car terminal.
Nog even een parkeerplaats zoeken en die waren er genoeg het lag eraan hoeveel je er voor over had we begonnen met 30 dollar ja doeii wij kijken wel even verder uiteindelijk een plekje voor 15 dollar redelijk dichtbij naar het strand en Muscle beach.
Lekker langs de promenade gelopen en mensen gekeken die er optraden of er gewoon gek uitzagen want je ziet wat lopen daar hoor.
Bij Muscle beach was het totaal niet druk er was een dame aan het trainen en dat was het ik had gehoopt op een redelijke hoeveelheid gebronsde adonissen maar helaas.
later nog even bij wat skaters gekeken wat durven die gasten dingen zeg echt soms gevaarlijk.
Het liep al tegen 3 uur en we moesten echt terug , we wilden nog even langs de Walmart om nog wat dingetjes mee naar huis te nemen , maar deze lag totaal niet op de route zoals TomTom wel beloofde hij leidde ons weer terug naar ons laatste hotel ......Neeee daar moeten we niet zijn en natuurlijk weer superdruk onderweg van langzaam rijden tot stilstaan.
Op een gegeven moment toch maar de afslag genomen en de Walmart maar overgeslagen , we waren mooi op tijd bij het verhuur bedrijf , de afhandeling daar verliep zeer vlot!
Nu zitten we op LAX te wachten tot we mogen boarden over 15 minuten.
Als jullie dit lezen zitten we hoog en droog boven de Atlantische Oceaan, tot hier ons laatste verslag vanuit Amerika.
Tot snel xxx

groetjes Marco, Miranda en Romy