11-07-2015

Yess aangekomen in LA

Poeh he na 24 uur zijn we er dan eidelijk na Vrijdagochtend om 5 uur op te zijn gestaan zijn we rond 6:15 naar Schiphol gereden de incheckbalie was al open en natuurlijk war er weer een probleem met mijn ticket.
Er was nu helemaal geen ticketnummer meer aangekoppeld vandaar dat ik thuis niet kon inchecken bij Romy en Marco lukte dat prima. Zij hadden stoel 44 D en 44F en hoorde daar dus tussen te zitten.
We moesten even aan de zijkant wachten omdat de grondstewardes op een telefoontje moest wachten, na een minuut of 10 riep ze ons terug en ik kon ingechecked worden alleen was stoel 44E inmiddels uitgegeven. En kreeg ik een andere stoel op een andere rij. Marco bood aan daar te gaan te zitten zodat ik en Romy bijelkaar zaten.  Gelukkig was het maar een vlucht van een uurtje dus daar konden we wel mee leven.
Eenmaal in Londen kroop de tijd je kon daar nergens naar buiten om vliegtuigen te spotten of te roken en je gatenummer werd pas een uur van te voren bekend gemaakt. Dan maar winkeltjes kijken , broodje eten, telefoons en ipad opladen. Achteraf gezien ging de tijd best snel en konden we om 14:45 boarden en vertrokken we op tijd. De vlucht zou 11:30u  duren maar we kwamen na 10.48u aan. Plaatselijk tijd 18:48 toch een half uurtje eerder.
Dan meteen door langs "The officer" weer een redelijk strenge man met pokerface die spannende vragen stelt over het hotel en plaatsje waar je verblijft en wat je er gaat doen enz enz eindelijk ging hij vingerafdrukken nemen en foto,s maken , stempeltje in het paspoort en ready to go zijn we.
Koffers waren inmiddels al gearriveerd dus op naar de bus voor de Car-terminal , waar het nog redelijk snel ging na wat fragen met NEE beantwoord te hebben konden we onze Toyota RAV4 ophalen echt een mooie auto een witte dit keer.
Tom-tom ingesteld op whittier Blvd waar ons eertse hotel ligt binnen een half uurtje waren we er.
het was toen al 22:30 en een slaap dat we hadden konden in de auto nauwelijks onze ogen open houden maar we hebben het gered. Snel nog even naar het naastgelegen Target gegaan en snel naar bed. Vanmorgen vroeg alweer wakker (jetleg) we staan nu klaar om naar het ontbijt te gaan en vervolgens gaan we vandaag rijden naar Kingman via Joshuatree park.