18-07-2015

dag 2 in Vegas

Zo we hebben de rust van onze kamer weer even opgezocht.
we hebben er vandaag een rustig dagje van gemaakt, tenminste dat hebben we geprobeerd.
het begon al bij het ontbijt. Normaal ga je dan naar de eetzaal en daar kan je op je gemak je ontbijtje bij elkaar schrapen. Nee hier gaat het allemaal net even anders. Hier moet je door de straten van het Paris hotel naar het naast gelegen Bally's casino lopen, een wandeling van 20 minuten; en daar kan je dan bij een soort starbucks een bagel met ei kaas en spek bestellen met een grote beker koffie,  met een hotel met 2915 kamers (Hotel info )kan je nagaan dat dat niet heel erg snel gaat. morgen maar gewoon bij de Denny's een ontbijtje scoren.


Daarna zijn we even 2 uurtjes naar het zwembad gegaan om even bij te kleuren en een beetje te rusten. Maar op een gegeven moment werd het zelfs te warm om aan het zwembad te zitten,vandaag gewoon weer 44 gr, dus zijn we maar even naar een Walmart gereden om weer voldoende vocht in onze koelkast te hebben.

vanavond hebben we weer heerlijk gegeten bij de Outback Steakhouse tegenover The Mirrage op de Strip. want deze  ben ik deze vakantie nog niet tegen gekomen, en die hebben toch de heerlijkste steaks.
Daarna met de Hop on Hop off bus naar Fremont street gereden. Fremont  street ligt in het oude Downtown en het stikt daar van allerlei straatartiesten van hele talentvolle tot een hele berg idioten die verkleed zijn als stripfiguur of look a like waarmee je tegen betaling mee op de foto mag.
boven fremontstreet hangt een LEDscherm van 460 meter lang waar op elk heel uur een hele mooie show wordt afgespeelt. wij hebben vanavond de show van The Who en Bon Jovi gezien en dat was een waanzinnige ervaring.

Daarna zijn we weer naar het hotel gegaan voor de nacht, of wat er nog van over is.
kortom Vegas is GEWELDIG maar ook slopend.
Morgen gaan we o.a. naar de Hooverdam en gaan we de Pawnshop bekend van TV opzoeken.
maar hierover morgen meer

Weltrusten

Marco, Miranda en Romy