09-07-2015

Het is dus toch zover gekomen......

Wat zijn de maanden achteraf snel gegaan zeg! Morgen vertrekken we al naar de USA.
Alles staat ingepakt en is klaar voor vertrek.
Morgenochtend staan we om 5 uur op om vervolgens om tussen 6 en half 7 te vertrekken naar schiphol waar onze eerste vlucht vertrekt om 10:20.
Bij het vooraf inchecken bleek dat ik (miran) niet kon inchecken omdat ze mijn naam op het ticket hebben moeten wijzigen, Marco en Romy konden wel inchecken op goed geluk zullen we maar zeggen.
Anders neem ik de trein wel terug naar Schiedam om vervolgens 3 weken in de tuin te gaan zitten (wel lekker rustig in me eentje)
Maar dat wil ik natuurlijk helemaal niet en die meneer van Britisch Airways heeft beloofd dat het goed komt.
Dus met een portie goede moed en geluk gaan we ervan uit dat het allemaal goed komt en dat we gewoon naar Londen vliegen om daar onze volgende vlucht om pas 15:45 te nemen.
Ruim 5 uur de tijd op de luchthaven van Londen  Heathrow. Oeff dat duurt lang...... te lang maar ja niks aan te doen we hebben vakantie.
Als de vlucht optijd vertrekt vliegen we in ruim 11,5 uur naar Los Angeles en komen dan rond 18:25 aan plaatselijke tijd in Nederland dan 4:25 Zaterdag morgen.
Dan naar Budget rental cars om de SUV op te halen ,hopelijk gaat dat allemaal een beetje vlot ( meestal niet) en dan op naar ons eerste hotel Howard Johnson Pico Rivera in de wijk Whittier.
Als het allemaal lukt zullen we jullie na aankomst weer verblijden met een nieuw blog.
Voor nu zeg ik weltrusten.