28-07-2015

Van Pismo Beach naar Long Beach (LA)

Vandaag wacht ons wederom een wat langere rit van Pismo naar Longbeach, we zijn wel wat later opgestaan want we hebben tijd genoeg en doen echt alles op het gemakkie.
Hier in het hotel hadden ze een sober te noemen ontbijt dus dat hebben we overgeslagen, gisteren bij de Walmart donutsen meegenomen dus met een bakkie koffie erbij werd het toch een Amerikaans ontbijt!
Rond 10 uur hadden we alles weer ingeladen en gingen richting Longbeach maar eerst even naar de Nike Factory die in Pismo lag, helaas daar niet geslaagd dus goed een uur verder gingen we weer op pad.
We reden weer zoveel mogelijk langs de Pacific Ocean HW 101 en hebben weer mooie plaatjes gezien onderweg.





Later op weg zijn we nog door Solvang gereden een Deens wijkje is het eigenlijk ik had me er iets anders bij voorgesteld maar we hebben het gezien.
We wilden onderweg ook nog even van de zon genieten en zouden het eerste strand wat zich aandient nemen, dat werd Santa Barbara het was al enorm druk onderweg maar toen we wat doorreden was er nog plaats genoeg.
Hier hebben we even een paar uurtjes op het strand gelegen en Marco nog even in de zee geweest , ik en Romy wilden later niet nat de auto in dus hielden het op zonnen.
Rond 3 uur hebben we strandtentje opgezocht en daar lekker wat gegeten en gedronken zo rond 4 uur waren we weer op weg.
Onderweg naar Los Angeles werd het steeds drukken en af en toe stonden we ook stil hhmm ja we hadden hier ook met een heuse avondspits te maken.
Daardoor duurde het zeker een uur langer voordat we in Longbeach aankwamen, rond 7 uur checkten we in bij Super 8 Longbeach, wat een mega grote kamer kregen we hier zeg met twee KING size bedden heerlijk.
Het werd al vroeg donker en hebben alleen nog even door de MC drive gereden en zijn nu weer op de kamer , morgen vroeg naar Universal Studios dat word weer een druk dagje.
Tot morgen en leuk weer jullie reacties te lezen :)
Groetjes van ons xxx