22-05-2015

Stress

OMG kom ik er afgelopen Zondag achter dat mijn ticket op mijn getrouwde naam staat!?
Wat nu ? Google afzoeken , forum uitpluizen bij de airlines hun voorwaarden lezen , voorwaarden ticketbureau uitzoeken.
Allemaal tegenstrijdige berichten van "oh had ik ook, zo opgelost" tot "ai das niet best ticket vervalt en nieuw ticket boeken" kortom dus.......................STRESS en niet zo,n beetje ook.


Eerst maar eens gemaild naar Virgin Airlines antwoord komt binnen 28 dagen ..oh nee dat duurt veel te lang, inmiddels ook Supersaver gemaild ik had geen rust meer.
Virgin antwoordde meteen de volgende dag dat we bij de derde partij moesten dus Supersaver, de volgende dag maar gebeld want ik zag mezelf al stranden op Londen Heathrow terwijl de rest door vliegt naar Los Angeles.


Na drie keer nummer 1 in de wachtrij te zijn bij Supersaver werd ik van de lijn gekukkeld , weer gebeld en voor optie terug bellen gekozen (had er geen vertrouwen in) maar werd binnen een uur terug gebeld.
Dame vertelde dat als je met twee airlines vliegt er wel eens een probleem kon onstaan omdat het dan technish niet mogelijk is om de naam te wijzigen maar ging toch een poging doen .

Nu 3 dagen later kwam het verlossende woord dat het toch verandert kan worden moet wel even mijn paspoort en trouwakte inscannen en doormailen en met 142 Euro over de brug komen dan mag ik mee.
Maar dat mag de pret niet drukken.................nog 7 weken.