12-07-2015

Joshua tree park en Route 66


Op het moment dat ik (marco) dit zit te schrijven is het voor jullie tijd om uit bed te komen.
de vrouwen liggen al op bed want die hebben toch nog wel wat last van de Jetlag, vanmorgen waren we er om half 6 al uit en ze zijn nu !! 22:15 helemaal uitgeteld.

het is een lange dag geworden vandaag. We hadden in Nederland al besloten dat we onderweg naar Kingman (Arizona) toch nog een bezoek aan Joshua tree park wilde brengen, dus vertrokken we na een miezerig ontbijtje rond half 9 vanuit een waanzinnig druk Los Angeles richting Twentynine palms. Onderweg kwamen we nog een outlet tegen dus wilde we voor we het natuurgeweld ingingen toch nog even een shopstop maken. Na het shoppen en de Mac zijn we doorgereden naar het visitors center van het Joshua tree park en kochten daar voor 80 Dollar de Nationale parken pas, daarmee kunnen we door ieder nationaal park zonder daar iedere keer een apart entree kaartje te kopen.

wat een geweldig park is dit, schitterende wegen en duizenden U2 bomen (Joshua trees)
we hebben daar een stuk of tig foto's gemaakt en zijn doorgereden naar Skull rock, daar was het lekker druk en hebben we toch nog 1 foto kunnen maken waar geen andere mensen op stonden.

daarna zijn we via Amboy road doorgereden richting Kingman. Dat klinkt sneller dan dat het is want op de kaart leek het een klein stukje maar als je bijna 3 uur aan het rijden bent met 55 miles per uur en je heel af en toe eens een tegenligger tegenkomt dan duurt dit wel heel erg lang.

maar goed de uitzichten die wij onderweg tegenkwamen maakten een hoop goed. na de ene bocht was het nog mooier en grootser dan na de andere bocht.
onderweg zijn we nog even gestopt bij Roy's Cafe voor een foto momentje bij het Route 66 teken wat daar
op de weg lag. we waren zeker niet de enige, enkele 10 tallen route 66 fans (voornamelijk motor rijders wilden daar ook graag hun foto momentje maken.

na ongeveer 3 uurtjes rijden kwamen wij aan bij ons hotel voor deze nacht El Trovatore in Kingman
dit hotel is helemaal in de route 66 stijl en de eigenaar vertelde  honderd uit over de historie van het hotel en zijn beroemde weg en wat er die avond allemaal te doen was. Na het inchecken zijn we nog even wat gaan eten bij een lekker buffet restaurant en heb ik mijn eerste Sirloin steak van deze vakantie weer op. ze zijn weer heerlijk.

nou jullie zullen nu allemaal wel lekker wakker zijn, dus ga ik dit blog voor vandaag afsluiten en even een paar uurtjes slapen.

morgen gaan we richting De Grand Canyon en daarover horen jullie later meer.

Goeten vanuit een lekker warm Kingman.
Marco, Miranda en Romy



 o ja hier nog even de foto zonder mensen er op!!!