19-07-2015

Dag 3 Vegas

Vanmorgen waren we allemaal wat later wakker rond 8 uur , het is een bewolkte dag en de temperatuur is nog maar zo,n 85 graden Fahrenheit toch nog goed voor zo,n 30 graden celcius.
Vandaag gaan we naar de Hooverdam dat is een betonnen boogdam die is aangelegd om overstromingen tegen te gaan van de Colorado rivier, door de smeltende sneeuw van de Rocky Mountains kwam dat regelmatig voor waardoor boerderijen die lager gelegen waren werden bedreigd.
Het was er erg winderig op de dam en druk en vooral warm ondanks dat we toch redelijk vroeg waren.
Daarna zijn we naar The Pawnshop gereden van TV (Veronica)  heel apart om daar binnen te lopen als je dat altijd op de tv ziet helaas geen bekende gezien die in
het programma voor komen, maar wel leuk om een keertje gezien te hebben.
De Pawnshop ligt als het ware aan het einde van de strip (Fremontstreet) , dus konden we mooi de strip afrijden in de andere richting er stond op dat moment veel wind en het regende een beetje, toch besloten we om naar de Las Vegas Sign te rijden omdat we hier morgen weer vertrekken.

Misschien nu wat minder zonnige foto,s maar dan kunnen we morgen nog in de herkansing.
Toen we daar aan kwamen was het gelukkig droog en hebben we wat leuke foto,s kunnen maken.
Nu toch ook wel wat honger gekregen en zijn we naar de tegenover de Mandalay Bay  gelegen Mc Donalds gereden, wat een zwerversparadijs was dat zeg ,  het wemelde ervan de een nog viezer dan de ander blehh.
Het was alweer rond 16;00 uur dus gaan we terug naar de
parking van het hotel wat op dit tijdstip echt een uitdaging is, gelukkig ging er weer net eentje weg nadat ze alles het ingeladen ja mocht ff duren maar goed we hadden een plekkie.
Op de kamer even tv gekeken gerust en gedoucht om vervolgens de strip weer op te gaan , zijn we eerst naar The Mirage gegaan voor de vulkaanuitbarsting en binnen bij het aquarium gekeken en het regenwoud, helaas was de Dolphin habitat al gesloten.
Heerlijk bij de Denny,s gegeten Marco ging voor een Sirloin steak Romy voor Fish and chips en ik nam de Chicken bourbon skillet, smaakte allemaal weer prima.
Als laatste The Venetian binnen gestapt wat een groot hotel is dat zeg ongelooflijk! Daar binnen  is het bijna echt Italie inclusief gondels met zingende gondelier.
Ook zijn daar de Canalshops gevestigd nou geloof me als je geen geluk hebt in een van de casino,s dan is dat niet voor ons weggelegd , maar wel leuk om even rond te kijken.
Daarna nog een drankje gehaald bij Fat Tuesdays (Wodka-Redbull) en Marco nog een gokje gewaagd op onze laatste avond en ja je kent het gezegde , What happend in Vegas stays in Vegas.

Groeten Marco, Miranda en Romy






Nou vooruit dan maar, de winst van 3 dagen Las Vegas..........na de vakantie kunnen we gewoon weer aan het werk.